You are currently viewing Grønne valg i hverdagen som kan have stor betydning

Grønne valg i hverdagen som kan have stor betydning

Tænker du nogensinde over hvor mange gange i løbet af en dag du kunne have gjort bare en lillesmule for miljøet? Der er faktisk rigtig mange små ting vi kan gøre for fx at spare på vandet eller for at bruge mindre energi, som kan have en betydning både på miljøet og på regningerne.  

Det handler om at øve sig i at ændre sine vaner hvis man gerne vil foretage grønnere og mere miljøvenlige valg i hverdagen. Selvom det til at starte med kan virke åndssvagt eller være svært, kan det i sidste ende gøre stor gavn og komme til at give mening.  

Små handler med store betydninger  

Når det kommer til stykket handler det egentlig om små handlinger, der måske virker ubetydelige, men som kan ende med at have en større betydning end man lige regner med. Fx kan det betale sig at investere i en god printer, med gode printerpatroner. Det kan du finde på tonerland.dk, for når du ikke skal printe flere gange for at få et godt resultat, sparer du både papir og energi.  

Andre små handlinger som fx at slukke vandet når du børster tænder, kan også betyde en del for vandregningen. Rigtig mange gange bruger vi vand uden at der er behov for det. Fx behøver man ikke vaske alt sit service af inden man putter det i opvaskeren, da opvaskeren faktisk er beregnet til at tage sig af det. 

For at begrænse varmeregningen kan man også gøre en hel del. Det kan du læse mere om ved at klikke her.