You are currently viewing Tag dig sammen til hjemmetræning

Tag dig sammen til hjemmetræning

Det er ikke nemt at tage sig sammen til hjemmetræning. Det kan være hårdt at komme i gang, og det kan være endnu hårdere at vedligeholde et hjemmetræningsprogram. her kan du læse mere om, hvad du har brug for, når du skal opretholde et træningsprogram derhjemme. Alle kan nemlig blive gode til hjemmetræning. Man skal bare kunne de rigtige metoder.

Lær dig at overholde aftaler med dig selv

Når man træner hjemme, er der ikke nogen man har en aftale med, andet end dig selv. Det er vigtigt at lære sig, at de aftaler man laver med sig selv, er lige så vigtige at overholde som aftaler man laver med andre mennesker eller med et arrangement med fitnesscenter.

Aftaler med sig selv handler om selvdisciplin, og dette er noget man med fordel kan få brug for også i andre aspekter af ens liv. Det er en god ide at sætte et aftalt tidspunkt og et aftalt tidsrum til at træne, så man ved at det har en bagkant. Det er ikke noget, der skal vare ud i det uendelige, men et kort, effektivt program, og man får det meget bedre, når det er overstået.

Opbyg en god rutine

Når du skal lære dig at træne derhjemme, er det vigtigt at opbygge sig en god rutine, som man kan lære sig at overholde. Når man har en rutine, så bliver det meget sværere at tale sig selv ud af at man skal træne derhjemme. Sæt op et fast program og et fast tidspunkt hver dag som du skal træne, og så indarbejder du den vane. En god rutine er noget du også kan lege lidt med, og udskifte indholdet, når du føler at du trænger til lidt forandring i dit træningsprogram. Det er jo ikke sjovt at træne det samme hele tiden, hver dag, og du skal også sørge for at tilrettelægge programmet efter, at du også bliver stærkere og kommer i bedre form. Da kan du lægge på lidt ekstra vægter og tage nogle flere repetitioner, og måske introducere en helt ny øvelse.

Det er også en god ide at lave et træningsprogram som man synes det er sjovt at overholde. Vil du gerne træne i kort tid for maksimal effekt? Så kan du finde den bedste pull up bar og træne effektiv styrketræning derhjemme. En pull up bar kan nemt sættes op i en døråbning, så kan man lave en aftale med sig selv om, at man skal lave så og så mange, når man går ind og ud af et værelse med pull up bar.

Hvis man vil gå lidt hårdere til værks, kan man også installere et pull up stativ eller en pull up væg. Det at løfte sin egen kropsvægt er en meget effektiv form for træning, og du vil opleve at du hurtigt ser fremgang i din styrke, og kan tage flere og flere pull ups.