You are currently viewing Snart skal du være komfortabel i badetøj

Snart skal du være komfortabel i badetøj

Dette vil ikke være en guide til, hvordan du står helt skarpt i badetøj i løbet af sommeren, da alle kroppe har ret til at være i badetøj. Det kan nemlig hurtigt blive destruktivt, hvis man har det forkerte fokus. Denne guide handler om, hvordan du kan stå i badetøj på stranden til sommer, hvor du er komfortabel og kan nyde solen og vandet, uden at være meget opmærksom på, hvordan du ser ud hele tiden. Hvis det lyder som noget for dig, så læs endelig med her:

Giv din krop en masse kærlighed og forkælelse

Første skridt i den rigtige retning er, at du begynder at forkæle dig og din krop. Du skal altså på kærlig vis i kontakt med din krop. Det kan man gøre på mange måder, men en måde at gøre det på, er ved at bruge recovery boots. Recovery boots giver nemlig kompressionsmassage, som kan øge dit velvære. Ydermere er de meget nemme at bruge, da du kan sidde i sofaen og se en god film, når du bruger dem. De kan med andre ord give mange timers selvforkælelse og kærlighed til din krop.

Bevæg dig, fordi det er godt for dig

Du skal lige præcis bevæge dig, fordi det er godt for på din krop og din psyke- og ikke fordi fokus skal være på, at du skal stå helt skarpt i badetøj på stranden. Du skal derfor også vælge en motionsform, som giver dig glæde. Det kunne være gåture i naturen, svømmeture i en svømmehal eller en masse styrketræning.

Også her er recovery boots en hjælp, da de hjælper dig med at restituere, så du kan blive ved med at gøre noget godt for dig selv via bevægelse. Recovery boots kan altså være en hjælp, så du restituerer hurtigere, men de kan også hjælpe dig med at undgå diverse skader.