You are currently viewing Sådan kommer du hurtigere fra A til B

Sådan kommer du hurtigere fra A til B

Uanset om du har et arbejdet eller skole du skal møde op til hver morgen, så går det ikke at komme for sent. Men selvom man selv gør alt for at møde til tiden, så kan der være forsinkelser på vejen eller fejl i bilen. Hvis du følger nedenstående tip, så kan du komme hurtigere på arbejde hver dag. 

Det bedste fra begge verdner 

Det er klimavenligt at bruge den offentlige transport for at tage steder hen, men problemet med den offentlige transport er, at man ikke altid kan regne med, at bus eller tog kører til tiden. Det er også bekvemt at køre sin egen bil, selvom den forurener mere, men så er der også risiko for, at man bliver forsinket, fordi man holder i kø bag mange andre bilister. 

Så hvad er svaret på dette problem? Det er naturligvis en elcykel. En elcykel tilbyder nemlig det bedste fra flere verdner. Den er mere klimavenlig end bilen, du bestemmer selv køretiden og den er samtidig hurtig at komme frem på. Det eneste man skal huske, er at oplade cyklen med jævne mellemrum, så den kan være klar til kørsel. 

Bonus: mild motion 

Uanset om du kun lige skal rundt om hjørnet eller har mange kilometer til dit arbejde, så kan man finde en elcykel der passer til sine behov. Nogle elcykler kører så hurtigt, at det næsten er som at køre på en knallert – men uden forureningen. Samtidig får man også lidt motion ind i skemaet, fordi cyklen naturligvis ikke arbejder alene – den kræver også lidt af dig.  

Dog ender man ikke nødvendigvis med synlige svedpletter under armene, når man møder ind, for selvom man har haft gang i pedalerne, så er det stadig den kraftfulde elcykel, der gør det meste af arbejdet.