You are currently viewing Sådan får du mere overskud i din hverdag

Sådan får du mere overskud i din hverdag

Det kan være hårdt at leve i en stresset hverdag, hvis man føler at man ikke har overskud. Nu skal vi kigge lidt nærmere på. hvordan du kan få lidt mere overskud i din hverdag.

Begræns din skræmtid

Hvis du gerne vil have mere overskud, er det en god ide at kortlægge, hvad du rent faktisk bruger tid på. For mange, så indebærer det en hel del mere skærmtid, end de måske gerne vil indrømme. Man bliver hurtigt fortryllet af, al den information og kundskab man kan finde online, men meget at det vi bruger tid på online, er hverken konstruktivt eller lærerigt. Derfor er det en god ide at overvåge eget skærmforbrug over en uge, og finde ud af, hvordan man egentlig benytter sin tid. Du har nemlig næsten garanteret brugt meget mere tid online, end det du tror, og måske heller ikke på de ting du tror.

Derfor kan det godt være eng od ide at lave en form for budget over, hvordan du skal bruge din skærmtid. Det kan for eksmepel være gennem at finde ud af, hvad du vil prioritere. Hvis du for eksempel vil prioritere at holde dig opdateret på nyheder, så er det noget, der skal indgå i din skærmtid – men i det tidsbegrænset rum. Det kan også være en god ide at begrænse den tid man bruger på de sociale medier.

Find de bedste politinyheder online og brug din tid på noget, som du synes er meningsfyldt, så du ikke bruger alt for meget tid online.

Få en ny livsstil

Det er ikke kun skærmtid, der definerer overskud i dag, men også hvordan vi lever. Vidste du, at hvis du lægger din kost om og begynder at motionere mere, at du kan få mere overskud i din hverdag? Det kan du blandt andet gøre gennem at spise mere slankemad og planlægge din kost i højere grad. Man kan heldigvis bruge tid online på, at komme i form. Der finder du mange gode tips til både kost og træning, og en række programmer du kan følge. Derfor kan internettet faktisk være en god hjælp, hvis du skal få mere tid og overskud.

Der er altså flere ting man kan gøre, for at få hverdagen til at gå op, uden at man går helt ned for tælling, når den er slut. Derfor kan man med fordel afgrænse sin skærmtid til vigtige ting, og måske også et afgrænset vindu til underholdning. Det kan være alt fra lokalaviser som Nede ved Tønder til CNN. Det vigtigste er, at du føler at din tid bliver prioriteret på en god måde, og at du får det ud af din hverdag som du gerne vil. Det kan du nemlig, med mere overskud.