You are currently viewing En bid af himlen: Den bedste italienske pasta i Napoli

En bid af himlen: Den bedste italienske pasta i Napoli

Har du nogensinde en af de dage, hvor du bare ikke synes at kunne komme i gang? Du trykker på snooze et par gange for mange gange, kaffen smager ikke godt, og intet synes at gå rigtigt. Jeg har fundet kuren til disse dage. Den hedder pasta. Og ikke bare hvilken som helst pasta, men frisk, håndlavet italiensk pasta fra et lille lokalt sted i Napoli. Tro mig, én bid af denne pasta og du vil blive transporteret direkte til madhimlen

Det bedste ved denne pasta er, at den er frisklavet hver dag med de bedste ingredienser. Semulinmelet er malet af hård hvede, der er dyrket på markerne i Syditalien, og æggene kommer fra lokale landmænd, der opdrætter deres høns med kærlighed og omsorg. Sammen med lidt vand og salt giver denne enkle opskrift noget af den mest smagfulde og lækre pasta, du nogensinde vil smage

Hemmeligheden bag denne pastas perfektion ligger i den måde, den tilberedes på. Dejen rulles ud i hånden og skæres derefter i tynde strimler, som derefter tørres i et par timer. Dette kan virke som en kedelig proces, men tro mig, det er det hele værd. Når dejen er tørret, koges den i kogende vand i et par minutter, indtil den er al dente. Og så er den færdig! Ingen sauce eller krydderier er nødvendige. Selve pastaen er så fuld af smag, at den ikke har brug for andet.

Hvis du befinder dig i Napoli (eller selv hvis du ikke gør det), vil jeg opfordre dig til at prøve denne pasta selv. Det er måske det bedste, du nogensinde har spist.

Er du på jagt efter den perfekte kur mod en dårlig dag? Så kig ikke længere end til dette lille sted i Napoli, hvor der serveres frisk, håndlavet italiensk pasta. Denne ret er lavet af de fineste ingredienser og tilberedt til perfektion og vil helt sikkert bringe dig direkte i madhimlen.

Du finder de nøjagtige detaljer om denne pasta på www.gastrokemi.dk.