You are currently viewing Bliv klogere på e-learning

Bliv klogere på e-learning

E-learning og e-kurser er efterhånden en fast del af de fleste danskeres hverdag – og de digitale løsninger er kun kommet for at blive! Derfor gælder det for voksne som børn, ledere som medarbejdere, at det er klogt at sætte sig ind i e-learning. 

E-learning er en digital måde at lære og opdatere sin viden på. E-kurser er således en udbredt måde at udvikle sine ansatte på, og hvis man er ferm, kan man oprette sine egne. Det kan du læse mere om her

Det digitale er et krav på markedet 

Vi mennesker udvikler mere og mere teknisk snilde, som årene går, og vores verden digitaliseres dag for dag. Det gælder for vores arbejdsliv, vores børns skolegang og ikke mindst vores fritid, hvor vores telefoner forsyner os med masser af digitale funktioner og underholdning. 

Men den digitale omstilling er også et krav på det globale arbejdsmarked, og for at følge med må både ledere som medarbejdere sætte sig ind i e-learning og dens mange muligheder. Faktisk kan det blive dét, der afgør, om du bliver ansat i et nyt job eller ej. 

Hvordan bliver jeg bedre til e-learning? 

Der er mange måder, hvorpå du kan udbrede dit kendskab til e-learning. Du kan blive mere velbevandret i den digitale verden ved at stifte bekendtskab med det danske LMS-system. Her kan du eksperimentere med at oprette dine egne e-kurser, som du – hvis du er leder – kan skræddersy til dine ansatte.  

Som medarbejder kan du foreslå din chef, at I får nogle e-kurser med relevant viden for jer – det vil kun gavne både jer, lederen og virksomheden på den lange bane. Og som forældre kan det allerførste step være at følge med på dit barns skærm, når han eller hun udfører sit digitale hjemmearbejde.