You are currently viewing 3 tips til dig som gerne vil spare op hurtigt

3 tips til dig som gerne vil spare op hurtigt

Går du med drømmen om at købe en ny bil, få den nyeste mobiltelefon eller rejse ud i den store verden? Mangler du pengene til det, for at det rent faktisk kan blive en realitet? Desværre er det ikke altid, at vejen til flere penge er lige let. Og særligt ikke, hvis man ikke er så god til at spare op, eller ikke har muligheden for det. Men der er nogle ting, man kan prøve, hvis man gerne vil have flere penge mellem hænderne. Læs med her.  

1. Find alternativer 

Et af de steder, hvor penge hurtigt kan forsvinde hen, er eksempelvis i byen, på restaurant, take-away mad/kaffe og shopping. Hvis man har en mistanke om, at mange af ens penge forsvinder væk på disse ting, så kan man med fordel kigge på sine tidligere kontoudskrifter. Her er man nok nødt til at ændre sine vaner en smule. Måske er det bedre at skære én aften fra, hvor man skulle ud at se fodbold og så blive hjemme i stedet. Man kan eventuelt tage en slapper på sofaen med spændende sportsnyheder i stedet. Man kan spare en hel del ved at blive derhjemme i ny og næ, og så er der jo også mulighed for at følge med på fodbold.dk

2. Er brandet vigtigt? 

Går man op i bestemte brands indenfor eksempelvis tøj, mad, elektronik og lignende, så kan man også prøve at ændre noget her. For eksempel i forhold til mad, der kan man måske vælge et billigere alternativ. Der kan jo være prisforskel på, hvilken producent maden kommer fra.  

3. Tjen ekstra penge 

Mangler du ekstra penge, så kan det måske blive nødvendigt at tage et ekstra job. Man kunne jo overveje at blive ’løs’ vikar indenfor en eller anden branche.