You are currently viewing Find de perfekte døre til hjemmet

Find de perfekte døre til hjemmet

  • Post author:
  • Post category:Blog

Du tænker måske ikke meget over det i hverdagen, men de rette døre kan gøre en masse for udtrykket i dit hjem. Men hvilke døre kan man få og hvad er fordelene ved hver enkelt type? Læs med i denne oversigt og lær mere om døre samt Flotte dørstoppere fra Viefe.

Almindelige typer af døre

En af de mest almindelige typer af døre er den traditionelle fyldningsdør. Disse døre består af en ramme med paneler og kan komme i mange forskellige former og overflader, som passer til en masse forskellige typer boliger og indretnigner. Glatte døre er også populær type, som ofte bruges i moderne hjem. De er kendetegnet ved deres enkle udseende, og er yderst solide. Hule døre er en budgetvenlig løsning, da de er lette og billige at producere, men de er mindre holdbare end massive døre.

Franske døre

Hvis du har plads nok og leder efter en dør ud over det sædvanlige, kan en fransk dør være lige noget for dig. Franske døre er kendt for deres elegance og evne til at lukke en masse lys ind i huset. De består som regel af to døre med glasruder. Franske døre passer perfekt til rum, hvor du ønsker at skabe en følelse af åbenhed og lys. Det kan f.eks. være i rum som stuen, spisestuen eller kontoret. De kan også bruges som udvendige døre til terrasser eller altaner. Franske døre kan være lidt dyrere end traditionelle døre, men de kan også virkelig løfte hjemmets udtryk.

Beskyt dine døre med dørstoppere

For at beskytte dine døre og vægge mod skader er det en god idé at investere i dørstoppere. Dørstoppere forhindrer, at dørene smækker ind i væggene og forårsager mærker eller skader. Du kan nemt finde et stort udvalg af flotte dørstoppere, som kan bidrage til hjemmets indretning uden at kræve for meget opmærksomhed.